Relax your spirit.

Neenee, we gaan niet óver bomen lopen. Bomenloop is de naam voor een unieke ervaring in het bos, die ik een paar keer per jaar organiseer. De eerstvolgende is aanstaande zondag 12 mei.

Het is een ochtend die je vast en zeker nog lang bij zal blijven, omdat er eigenlijk altijd hele bijzondere dingen gebeuren. Praktisch gaat het als volgt. We verzamelen ergens op een afgesproken plek. Na enige uitleg doen we een loopmeditatie van ongeveer een half uur. Veel mensen hebben problemen met een zittende meditatie. Dan is lopende mediteren een geweldige uitkomst. Het is bijzonder effectief, en de prachtige omgeving werkt van nature al meditatief. Na de loopmeditatie zijn we ergens aangekomen en op die plek doen we heerlijke oefeningen, die energie opwekken en blokkades wegnemen. Je zult dichter bij jezelf én dichter bij de natuur komen.

Ontspannen
Positieve energie opladen, negatieve energie loslaten. Heerlijk ontspannen, zodat je weer een tijd tegen het gehaaste leven van alledag kunt. Dat staat centraal tijdens de Bomenloop. We verzamelen rond 9.45 uur. Vanaf 10.00 uur gaan we lopen tot we op een mooie plek tussen bomen zijn aanbeland. Je leert die bomen op een geheel andere wijze kennen.
Het wordt een spirituele en meditatieve ochtend, waarin je je weer helemaal kunt opladen. Vol bijzondere ontdekkingen, niet alleen in de prachtige natuur, maar ook in jezelf. Levensenergie staat natuurlijk ook deze ochtend centraal. Je leert onder meer de energie van bomen te voelen. Daarnaast doen we ook Qigong-oefeningen.

Trek goede schoenen die niet teveel knellen, ook makkelijke kleding, neem een flesje water mee. Als het regent is aangepaste kleding verstandig. Aanmeldingen via de mail (max@maxtack.nl) of via telefoon (06-21298781). Je krijgt dan ook de locatie te horen. Kosten: € 10,-.

Warme groet,
Max

In harmonie met jezelf en je omgeving

Max Tack Tai Chi
Halstraat 9
7321 AG Apeldoorn
06 – 2129 8781

Share Post:

Bekijk
ook

Soep maken

Maak je eigen deodorant. Maak soep, speel en varieer met groente en kruiden. Goed voor de weerstand en met weinig tijd kun je hierin veel

Deodorant

Maak je eigen deodorant. Neem een schone jam/groente pot. Vul deze met gekookt koud water. Voeg hier 20 druppels salie-etherische olie aan toe met een

Nitraat

Net als andijvie en sla is spinazie een nitraatrijke groente. Het advies is om niet vaker dan twee keer per week nitraatgroenten te eten. Nederlandse