Anderen over Anneke

Jan en Ronan

Ronan is een border-collie
Nadat Ronan zich sloom ging gedragen en een doffe blik in z’n ogen kreeg ben ik op consult bij een dieren arts geweest, tijdens een scan onderzoek werd geconstateerd dat er maag en darm irritatie was na weken medicamenten o.a prednison toegediend te hebben bleef het  sukkelen we kregen de indruk dat het vergiftigings verschijnselen waren.

Toen we ontdekten dat hij zich tegoed gedaan had aan kersen die van de boom afgevallen waren hebben we Anneke haar advies gevraagd. Zij heeft PPtjes (pilletjes & poedertjes) voorgeschreven met de vermelding dat er na een week vooruitgang moest zijn, daar hebben we toch maar in geloofd en ja hoor hij knapte iets op na een paar dagen, de ene dag iets beter dan de andere dag. Anneke heeft toen PPtjes gegeven voor wat zij noemt de opbouw aan te pakken.

We zien nu na 2 weken een weer door de tuin rennende en energieke hond.

Het heeft gewerkt Ank bedankt ook namens onze klein kinderen het is weer de echte knuffelhond.

Voor

voor

Na

na

Ed

46 Jaar, heeft ME
Door de genezende energie van Anneke ben ik aardig opgeknapt. De behandeling is zeer aangenaam en geeft weer nieuwe inspiratie. Verder neemt Anneke ruim de tijd en krijg je als cliënt de aandacht die je nodig hebt.

Harry

55 Jaar, Hersenbloeding
Deze behandelingen werken voor mij heel rustgevend. Ik kan daardoor goed relaxen en veel beter slapen. Ook mijn bloeddruk blijft nu stabiel.

Johan, Anja en Youri

Youri is een Duitse Herder
Anneke, bij deze willen wij je bedanken voor wat je tot nu toe voor ons hebt gedaan, zowel voor onze oudste hond, die nu een heel stuk van zijn angst kwijt is en nu een stuk rustiger, als voor onszelf. Het verbaast mij nog steeds dat je mij binnen 5 minuten van mijn rugpijn af helpt terwijl de nodige therapeuten die mij behandelen daar weken voor nodig hebben. Bij de eerste keer kun je nog denken dat het een toevalstreffer is, maar als het je elke keer lukt moet het wel iets anders zijn. Ik moet wel zeggen dat ik er nog geen snars van snap hoe je het doet, maar voor mij is het belangrijkste dat het helpt en dat doet het zeker.
Toen je de eerste keer voor onze hond bij ons thuis kwam had ik zoiets van we zullen wel zien, maar nu ik zie hoe Youri en wij allemaal beter in ons vel zijn gaan zitten kan ik iedereen alleen maar een sessie bij jou aanraden, zeker de mensen die niet weten wat ze met hun klachten aan moeten.

Diana

44 Jaar
Door de behandeling van Anneke kwam ik heel dicht bij mijzelf.
Er kwam voornamelijk heel veel los uit het verleden (letterlijk en figuurlijk). Nu kan ik er makkelijker over praten in plaats van alles maar op te slaan, of in mijn eentje te verwerken. Door deze behandeling ontstaat heel veel ruimte voor verwerking.

Marijke

35 jaar
Anneke, ben heel erg blij dat je me hebt geholpen! Ik zat totaal in de knoop in bepaalde situaties! Zag door de bomen het bos niet meer. Je hebt me stap voor stap advies gegeven. Wat ik moest gaan doen. Voelde ook je energie aan! Heb je raad gevolgd. Het heeft me positieve resultaten geleverd!! Voel me ook stuk kalmer! Met heel veel geduld heb je me geholpen. Nogmaals dank!

Siebe

58 jaar
Na jaren door anderen geleefd te zijn, heb jij me weer bij mezelf gebracht.
Geweldig bedankt daarvoor. Ik hoop dat meer mensen jouw “deur” en daardoor zichzelf kunnen vinden.